Taxateur

Wil jij meer taxatieopdrachten uitvoeren en ben je gemotiveerd om onze klanten op een onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige wijze van dienst te zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Of je nu al jaren taxeert of net je eigen bedrijf bent gestart, wij vinden het veel belangrijker dat jij erin slaagt om onze klanttevredenheid op een hoog niveau te houden. Prettig klantcontact, een zorgvuldige en uitgebreide rapportage, een goed onderbouwde taxatiewaarde en een vlotte doorlooptijd zijn hierbij keyfactoren.

Herken jij jezelf hierin? Sluit je dan vandaag nog bij ons aan!

Hoe werkt het?

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Zodra jij je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Wij werken op franchise basis samen met onze taxateurs. Op deze wijze kunnen wij volledig EVS-proof werken. Dat betekent dat wij de opdrachtvoorwaarden voor jou in orde maken en dat wij namens jou het overeengekomen factuurbedrag aan de klant factureren en incasseren.

Je ontvangt een volledige en gecontroleerde taxatieaanvraag van NTS. Jij hoeft vervolgens alleen nog de opname in te plannen en het rapport te laten goedkeuren. NTS verzorgt de administratieve afhandeling en garandeert de betaling aan jou.

NTS ontvangt van allerlei verschillende opdrachtgevers (banken, tussenpersonen en particulieren) taxatieaanvragen die wij aan jou kunnen toewijzen. Jij voert deze uit met inachtneming van de gemaakte afspraken (SLA). Jij betaalt over de hiermee gepaard gaande omzet een franchisevergoeding aan NTS. De financiële afhandeling is in het NTS systeem te monitoren.

Voordelen

Wat vinden onze huidige Taxateurs

Bekijk de onderstaande video recensies waarom deze taxateurs graag met NTS samenwerken.

Aanmelden

Of

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op! (alle invoervelden zijn verplicht)